Szolgáltatásaink

Egészségmegőrző iroda

Felkérések alapján, az alapítványi és jótékonysági rendezvényeken egészségmegőrző szolgáltatásokat biztosítunk mind sport rendezvényekhez, mind egészségnapokhoz. Tevékenységeink során a rendezvények témájához illetve célközönségéhez igazítjuk a szolgáltatásainkat.

Kiemelt ügyünk a Szeged és térségében a cukorbetegség szűrése és korai diagnózisa. Ennek érdekében a Szeged Első Lions Klubbal együttműködésben szerveztük meg az Első Diabétesz Napot Lions futással (2018.11.18-án), amelynek folytatása már előkészületben van.

Folyamatos prevenciós tevékenységet folytatunk a Preventív Ponttal együttműködésben. Ennek köszönhetően működik a diabétesz Help Pont a Proaktív Egészségközpontban, ami egyedülálló módon segíti úgy a szegedi pácienseket, mint a Szegedre látogató turistákat, azon esetekben, amelyek a stabil cukoranyagcsere fenntartásához szükséges azonnali beavatkozást igényelnek. Például: otthon felejtett vércukor mérőkészülék, inzulin pumpa működési problémák, inzulinadagoló pen problémák.