Szolgáltatásaink

Gyorstesztek

Általános vizelet vizsgálattal azonnal diagnosztizálhatók a húgyutak betegségei, fertőzései. A cukorbetegség szűrésérére is használható és általános információt ad a szervezetünk sav-bázis egyensúlyáról, valamint a máj-, és vesefunkcióról.

Drog teszt egy egyszerű egylépéses teszt, amely vizeletből a következő drogok gyors kvalitatív kimutatására van lehetőség: kokain, amfetamin, metamfetamin, ópium, tetrahydro-cannabinol, barbiturát, benzodiazepin, triciklusos antidepresszáns, metadon, ecstasy. Így a szülőben vagy munkáltatóban felmerülő kétely egyszerűen és gyorsan eloszlatható.

Malária teszt vérből gyorsabban kimutatja a szúnyogok által terjesztett betegséget, mint egy klinikai vizsgálat. Egyaránt érzékeny a P. falciparum és P. vivax fertőzésekre, így a gyors diagnózis, segíti a tünetek azonnali diagnózisát és a terápia megkezdését. A pontos eredményt 15 percen belül megkapjuk.

Vércukor és koleszterin teszt ujjbegyből, amely már sokunk számára ismert vizsgálati módszer, mégis a Proaktív Egészségközpontban napi rendszerességgel használt vizsgálat, aminek segítségével nagy energiát fektetünk a cukor és érbetegségek korai diagnózisára és így a szövődmények elkerülésére.

Terhességi teszt, amely egyszerű és bármelyik gyógyszertárban megvásárolható vizelet gyorsteszt, de mégis van, hogy a beteg nem gondol arra, hogy a tünetek hátterében a terhesség állhat, így a Proaktív Egészségközpontban ez azonnal kiderülhet.

Nőgyógyászati fertőzések diagnosztikája gyorsteszttel: Azonnal, már a szakorvosi vizsgálat során megállapítható, hogy gomba vagy baktérium (Candida albicans, Trichomonas vaginalis vagy Chlamydia) okozza tüneteket. Így szakorvosunk a fertőzést okozó kórokozókra célzott terápiát használva szűnteti meg a panaszokat és nem empírikusan, a normál florát veszélyeztetve használ gyógyszereket.