Szolgáltatásaink

Szegedi orvosi konzultációs vonal

Így segít az aggódó betegeken a Proaktív Egészségközpont:
indul az ingyenes szegedi orvosi konzultációs vonal!
+36 (70) 561 1649

Aggasztó tüneteket tapasztal?
Fulladással, mellkasi szorítással küzd, fáj a hasa, kiütéses lett, vagy nyilal a dereka? Esetleg elment az étvágya, vagy napok óta zsibbad a válla?

A Proaktív Egészségközpont szegedi orvosai tisztában vannak vele, hogy a betegeknek vészhelyzet idején is szükségük van diagnózisra, orvosi konzultációra.

Elvégre nem várható el a páciensektől, hogy tökéletesen tisztában legyenek az egyes betegségek tüneteivel, terápiájával. Azt sem tudhatják, hogy az adott tünet jelentéktelen, vagy éppen ellenkezőleg, azonnali kezelést igénylő problémát jelez!

Ennek a bizonytalanságnak a megszüntetésére hozta létre a Proaktív Egészségközpont a szegedi Orvosi konzultációs vonalat, így támogatva a koronavírus elleni küzdelmet.

Ezt az ingyenes lehetőséget kifejezetten azoknak tartjuk fent, akiknek aggodalomra okot adó tüneteik vannak, melyekről konzultálni szeretnének egy szakorvossal, késlekedés nélkül.

Ha Ön is szeretne konzultálni egy szakorvossal, akkor nyugodtan hívja a szegedi Orvosi konzultációs vonalat: +36 (70) 561-1649, hétköznap 8-20 óra között és orvosaink azonnal foglalkozni kezdenek a problémájával.
Természetesen a telefonos konzultációért a klinika nem számol fel díjat, a konzultáció ingyenes.

Mi így támogatjuk a koronavírus elleni küzdelmet!

Ne aggódjon, telefonáljon: +36 (70) 561 1649

Proaktív Egészségközpont, az új szegedi magánklinika.