Szolgáltatásaink

Vérvétel

SZAKMAI INDOKOLTSÁG ESETÉN HÉTVÉGÉN IS!

Mi, a Proaktív Egészségközpont Csapata tudjuk, hogy sokszor mennyire nehéz a rohanó hétköznapokon beszorítani egy-egy szükséges vérvételt Pácienseinknek!
Hogy Önnek ne kelljen mentegetőznie munkahelyén, vagy gyermeke ne hiányozzon az iskolai órákról, ezért nálunk már hétvégén is lehetőség van vérvételre!

Csecsemők, kisgyerekek vérvételét nagy szakmai rutinnal rendelkező csecsemő-szakápolóink végzik.

A vérvétel kérhető helyi érzéstelenítésben!

A Proaktív Egészségközpontban lehetőség van beutalóval történő vérvételre is. Az OEP által támogatott laboratóriumi vizsgálatok térítésmentesek, csak mintakezelési és szállítási díjat számítunk fel.

Ha speciális vizsgálatokra van szüksége, vagy nem szeretne hónapokat várni egy szakrendelésre, amelyen a beutalót kiállítják Önnek, akkor térítés ellenében bármilyen laborvizsgálatot kérhet a Proaktív Egészségközpontban. Beutalóra nincs szükség.

Cukorterheléses vérvizsgálatra is van lehetőség. A két órán át tartó vizsgálat során Pácienseink nyugodt és csendes környezetben tartózkodnak, ahol használhatják ingyenes wifinket is.

Az eredmények kiértékelése elsősorban a vizsgálatot kérő szakorvos feladata, de természetesen bármilyen ezzel kapcsolatos kérdéssel kereshetik tapasztalt orvos kollégáinkat.

Magánvérvételi partnerünk a megbízhatóságáról és szakértelméről híres SYNLAB HUNGARY KFT., amely Európa legnagyobb magánlaboratóriumi szolgáltatója.
A minták – vér-, vizelet, nyál-, széklet - kémiai és immunológiai vizsgálatain kívül genetikai, mikrobiológiai, molekuláris és környezetanalítikai laborvizsgálatokat is végez magas színvonalon.
További információk: www.synlab.hu

Vérvételhez kérjük, hogy a +36 70 561 1649 telefonszámon egyeztessen időpontot!