Dr. Csonka Andrea

Dr. Csonka Andrea

szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Csonka Andrea szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. Általános orvosi diplomámat 2009-ben “summa cum laude” minősítéssel szereztem az Újvidéki Orvostudományi Egyetemen. Végzésem óta a Szegedi Tudományegyetem Szülészet és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozom, jelenleg mint klinikai szakorvos.

2019-ben szülészet nőgyógyászatból tettem szakvizsgát, kiváló minősitéssel. 2016-ban felvételt nyertem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának Interdiszciplináris Tudományok Doktori Iskolájába ahol jelenleg Ph.D. tanulmányaimat folytatom.

Angol, szerb-horvát nyelvismerettel rendelkezem, mindkettőből államilag elismert nemzetközi nyelvvizsgával. A betegellátás és kutatás mellett több mint 10 éve részt veszek a klinika graduális elméleti és gyakorlati oktatásában is.

Betegellátó tevékenységem során mind járó-, mind fekvőbetegek szülészeti és nőgyógyászati kórképek differenciál diagnosztikájával és ellátásával foglalkozom.

Pácienseim 2018-ban Az év nőgyógyásza díjra és a Szent-Györgyi Albert orvosi díjra jelöltek.

Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamarának, a Magyar Menopausa társaságnak, a Magyar Nőorvos társaságnak és a Magyar Szülészeti Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak.

Az évek során nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a magasszintű ellátás érdekében nélkülözhetetlen magánpraxis, ahol telefoncsörgés vagy műtőbe rohanás nélkül, teljes mértékben csak a páciensemre tudom a figyelmemet fordítani.

Munkám során a legújabb és legmegbízhatóbb kezelési irányelveket követem. A hozzám fordulókat minden esetben személyre szabott kezelésben részesítem. A szakmai felkészültségen túl fontos az empátia, a felmerülő kérdésekre történő érthető és részletes válaszadás.

Szakrendelésemen minden korosztálynak nyújtok segítséget. A tinédzserkori nőgyógyászati panaszokkal és a fogamzásgátlás megválasztásával kapcsolatban adok tanácsokat. Vérzési rendellenességek, meddőség, vetélés, okainak felderítése kihívás számomra, de egyben óriási siker, ha a kezelést követően gyógyultan térnek vissza a rendelőmbe. Tapasztalatból tudom, hogy a várandóság során kulcsfontosságú a körültekintő terhesgondozás. Menopauza tüneteinek és elváltozásainak kezelésével kiemelten foglalkozok. Célom, hogy pácienseimet hozzásegítsem az egyénre szabott kezeléshez illetve modern körülmények között történő ellátáshoz.

Bejelentkezés az alábbi telefonszámon: +36 70 263 1660, kedden és szerdán 17:00-18:00 között!