Családorvoslás

Családorvoslás

Mit biztosít a háziorvosi ellátásunk?

A háziorvoslás bizalmon alapuló ellátás, a szaktudáson kívül ez a gyógyítás sikerének legfontosabb záloga. Szem előtt tartjuk a természetes gyógymódokat, amelyeket ötvözünk a modern orvoslással a felmerülő igények függvényében.

A magán háziorvosi (területi ellátás nélküli) tevékenység során magas színvonalú gyógyító- megelőző ellátást, kezelést és gondozást biztosítunk pácienseinknek, minden esetben életmódi tanácsokkal látjuk el őket.

Háziorvosi ellátási rendszer

A Területi ellátási kötelezettség (TEK) nélküli praxisok ellátási területe nincs meghatározva. Ezek a szolgáltatók illetve orvosok nem állnak szerződésben az önkormányzatokkal, az ellátottak bejelentkezése a betegek szabad orvosválasztásán alapul.

Magas színvonalú szolgáltatást biztosítunk, amelynek garanciája az igényesen berendezett, jól felszerelt rendelő, és nem utolsó sorban a szakmailag jól felkészült személyzet. A magán háziorvosi rendelésünket a hozzánk fordulók igényeihez alakítva végezzük. Lehetőség van bejelentkezésre, de a spontán érkezőket is minden esetben ellátjuk.

Betegeink számára gyors diagnosztikai és terápiás lehetőségek is elérhetőek a helyszínen, a Proaktív Egészségközpontban, magánorvosi ellátás keretén belül.

A folyamatos fejlesztéseink és a szoros beteg életút monitorizálása érdekében minőségbiztosítási rendszert dolgoztunk ki.