Fogászat

Fogászat

Szegeden -a napfény városában- kertvárosi, csöndes környezetben várjuk pácienseinket.  Rendelőnk 2002 óta áll minden korosztály rendelkezésére a fogorvostudomány több szakterületén.  Az általunk nyújtott kezelések során a hangsúlyt a színvonalas munkára és a személyes kontaktusra

Szeretettel várjuk minden nyugodt környezetre, odafigyelésre és türelmes, szakképzett orvosokra vágyó páciensünket. Többéves klinikai tapasztalattal rendelkező orvosaink magas színvonalon, egyedi igények figyelembevételével személyre szabott kezelést nyújtanak. Célunk, hogy a sokakat visszatartó félelmet az alapos tájékoztatás és empátia segítségével eloszlassuk, hogy a kezelés után mindenki elégedetten, mosolyogva távozzon rendelőnkből és a féléves ellenőrzésekre nyugodtan térjen vissza hozzánk.

Hisszük, hogy a folyamatos, magas színvonalú munka és a türelmes odafigyelés mindig meghozza a kívánt eredményt.

A várakozási idő nélküli kezelésmenetet előzetes időpont-egyeztetés alapján biztosítjuk. Épületünk földszintjén levő akadálymentesített fogorvosi rendelőnk mozgássérült betegeink számára is könnyedén megközelíthető. A járművel hozzánk érkezőket egészségközpontunk előtt ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk.