Alternatív orvoslás

Alternatív orvoslás

Gyógyítóként azt valljuk, hogy a beteg ember csak holisztikus szemlélettel, a test-lélek-szellem szoros egységét figyelembe véve gyógyítható eredményesen. Ez csak úgy valósulhat meg, ha a hivatalos és alternatív gyógymódok szakemberei szorosan együttműködve dolgoznak azon, hogy a beteget visszavezessék az egészség útjára.

Az általunk használt módszerek:

 • RAYMEDY terápia:

  Speciális holland  gép, amellyel fel tudjuk térképezni a szervezetben zajló kóros folyamatokat és kezeléseket is ajánl a megoldáshoz. Képes megmutatni, hogy milyen rejtett kórokozók (baktérium, gomba, féreg, parazita, vírus) vannak a szervezetben. Nagy segítség olyan esetekben is, amikor a betegnek számos panasza van, de semmilyen konkrét okot a háttérben nem sikerül kimutatni.

 • MORA terápia:

  Német fejlesztésű gép, mellyel allergiákat tudunk kimutatni. Több száz anyagot tesztelünk vele körülbelül egy fél óra alatt és kinyomtatott listát kap a beteg arról, hogy miket kellene elkerülnie a jövőben ahhoz, hogy panaszai megszűnjenek.

 • Dohányzásról leszoktatás:

  Ez utóbbi gép 30 perces programja képes megszűntetni az elvonási tüneteket és ezáltal a leszokás legkellemetlenebb részétől megszabadul a páciens. Természetesen csak azoknak segít ez, akik, valóban eldöntötték, hogy le akarnak szokni.  A kezelési programot rámásoljuk egy chip-re, amit a betegnek 10 napig a testére ragasztva kell hordania. Ebben az esetben 10 páciensből 8-nak elég 1 kezelés, a maradék 2-nek pedig fél áron megismételjük a siker érdekében. Lézer terápia: Nagy teljesítményű lágy lézerrel tudjuk kezelni a sportsérüléseket, rándulás, húzódás, zúzódás, ezáltal azok gyógyulási ideje lerövidül. Hatékony még ajak herpeszre, övsömörre, krónikus arc- és homloküreg gyulladásra, nehezen gyógyuló sebekre is.

 • Homeopátia:

  A homeopátiás kezelés során a klinikai panaszok gyógyításán túl megpróbáljuk visszaállítani a szervezet kibillent testi-lelki egyensúlyát. Akut és krónikus állapotokban egyaránt használható,a szerek kiválasztása személyre szabottan,részletes kikérdezés alapján történik. Önálló és kiegészítő terápiaként is alkalmazható,mellékhatása nincs. Különösen javasolt a következő esetekben:szénanátha,visszatérő bőrpanaszok,reflux,magas koleszterinszint,meddőség,alvászavarok,csecsemőkori hasfájás,gyermekkori magatartás-és figyelemzavarok,immunerősítés.

Minden kezelésünk teljesen fájdalom mentes, ezért gyermekek számára is javasolt!

A szakrendelésen dolgozó munkatársaink