Mellkassebészet

Mellkassebészet

A mellkassebészet Magyarországon speciális orvostudományi ágnak számít, ezért rendkívül fontos az orvos szakmai tapasztalata és felkészültsége.
Mellkassebész szakorvosunk, Dr. Furák József Tanár Úr szakmai munkáját 26 éves általános sebészi és 23 éves mellkassebészi gyakorlatára alapozva végzi. Hazánkban és világviszonylatban is több új műtéti eljárás bevezetése fűződik a nevéhez. A jelenleg az irányítása alatt álló osztály működésének minőségét az európai mellkassebész társaság akkreditációs díjjal ismerte el.
A Proaktív Egészségközpontban elsősorban a tüdő és mellkassebészeti megbetegedések konzultációját, kivizsgálását és a szakmai szabályai szerinti esetleges műtéti megoldások lehetőségét fejti ki.
A mellkassebészeten kívül pajzsmirigybetegségek esetleges műtéti kezelésének szükségességéről fejti ki véleményét.

Hogyan zajlik a mellkassebészeti szakorvosi vizsgálat?

Először is szakorvosunk feltérképezi a korábbi betegségeket, azaz a kórelőzményt, illetve felméri az aktuális panaszokat. Leggyakrabban légzés közben jelentkező fájdalommal vagy mellkasdeformitással keresik fel az emberek a mellkassebészeket, de természetesen előfordulnak más panaszok is.
Az információk birtokában orvosunk terápiás javaslatot ír, elmagyarázza a lehetőségeket és elrendeli az esetleges képalkotó vizsgálatokat. Amennyiben szükséges, a műtéti lehetőségekről is konzultál.

Mikor érdemes mellkassebészhez fordulni?

Ha az alábbi problémák egyikével küzd, mindenképp érdemes felkeresnie Dr. Furák József Tanár Urat a szegedi Proaktív Egészségközpontban.

  • Ha bármiféle kórosat jeleznek a mellkas röntgen vagy CT felvételen
  • Tüdő daganat lehetősége merül fel
  • Családjában halmozottan fordul elő tüdőrák
  • Mellkasfali daganat lehetősége merül fel
  • Mellkasfali deformitása van
  • Zavaró mértékű kézizzadás
  • Tartós köhögés
  • Megmagyarázhatatlan mellkasi fájdalom
  • Zavaró mellkasi panasz
  • Pajzsmirigybetegségek

Akadályozza a járványhelyzet a mellkassebésszel való konzultációt?

A kialakult vírushelyzetre való tekintettel fokozott biztonsági intézkedéssel lehetővé tesszük a páciensek számára, hogy személyes megjelenés nélkül küldjék el nekünk betegségük dokumentációját, amelyet mellkassebész szakorvosunk ugyanolyan részletességgel értékel ki, mint egy személyes konzultáció során. Az eredményt dokumentáljuk és szintén mindenféle közvetlen kontaktus nélkül küldjük el az érintettnek..

Jelentkezzen be mellkassebészeti szakrendelésünkre telefonon: +36 70 722 9984, e-mailben: info@drfurak.com, vagy az alábbi oldalon:

BEJELENTKEZEM

A szakrendelésen dolgozó munkatársaink