Sebészet

Sebészet

A Proaktív Egészségközpont szakrendelésén sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező sebészeink várják a pácienseket. Felkészült orvosaink jól ismerik a legújabb sebészeti eljárásokat is, így bátran fordulhatnak hozzájuk a műtét előtt állók, a műtét után lábadozók és a még felderítetlen panaszokkal érkezők is.

Mi történik a Proaktív Egészségközpont sebészeti szakrendelésén?

Hogy pontosan hogyan zajlik a vizsgálat és a kezelés, nagyban függ a problémától, illetve attól, hogy műtét előtt vagy után találkoznak sebészeink a pácienssel. Először is természetesen felmérik és rögzítik az aktuális fizikai állapotot, és egy beszélgetés során feltérképezik a kórelőzményt.

Ezek után szakorvosaink újabbnál újabb terápiás lehetőségek közül választják ki a beteg számára legmegfelelőbbet. Szegedi magánklinikánk szakrendelésein a betegek részletes tájékoztatást és műtéti előkészítést, valamint utógondozást is kaphatnak az ideális gyógyulás érdekében.

Vállal ambuláns műtéteket az egészségközpont?

Tapasztalt sebészeink ambuláns műtéteket is végeznek a Proaktív Egészségközpontban, ezért bátran jelentkezzen be az, aki az alábbiak kapcsán szeretne sebészi segítséget kérni:

  • lipoma-eltávolítás,
  • anyajegy-eltávolítás,
  • benőtt köröm kezelése,
  • aranyeres panaszok.

Az aranyeres panaszok kivizsgálásához és gyógyításához magánklinikánkon rendelkezésre állnak a megfelelő eszközök és a gyógymódok is, ezért még ezt a kényes területet érintő panaszokkal is érdemes bejelentkezni szakorvosi vizsgálatunkra.

Mikor érdemes felkeresni sebészeti szakrendelésünket?

Akinek sebészeti beavatkozásra van szüksége, már az első szakorvosi véleményt is megkaphatja egészségközpontunkban, és természetesen kontrollvizsgálatokra is visszavárjuk betegeinket, hogy nyomon követhessük és segíthessük a gyógyulásukat.

Vannak sérülések, amelyek újrakötözésében szükség lehet egy szakorvosra - a hozzánk fordulók ezt is megkaphatják rendeléseinken.

Fontosnak tartjuk a problémák alapos feltárását, ezért szövettani vizsgálatokat is végzünk, így betegeink a maximális figyelem mellett teljes képet is kaphatnak arról, milyen a jelenlegi állapotuk, és arról, milyen sebészeti vagy terápiás eljárás javíthatja azt.

Jelentkezzen be sebészeti szakrendelésünkre online vagy telefonon!

BEJELENTKEZEM

A szakrendelésen dolgozó munkatársaink